The perfect guide to the casino

Trænerfyring i Bundesligaen: Nu skal Robert Skov og Jacob Bruun-Larsen have ny træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Hoffenheim med danske Robert Skov og Jacob Bruun-Larsen i truppen har fyret træner Alfred Schreuder.

Weekendens udekamp mod Fortuna Düsseldorf (2-2) blev den sidste for Hoffenheims Alfred Schreuder. Klubben valgte tirsdag at fyre ham.

– Vi var uenige i vigtige detaljespørgsmål, og det gav ikke længere mening at arbejde sammen, siger Hoffenheim-direktør Alexander Rosen ifølge tyske Kicker.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

47-årige Alfred Schreuder kom til klubben for et år siden, hvor han afløste Julian Nagelsmann, der skiftede til højtflyvende RB Leipzig. Alfred Schreuder havde tidligere været assistent i Hoffenheim, mens hans hollandske landsmand, Huub Stevens, var cheftræner.

– Jeg vidste på forhånd, at det ville blive wvært i Hoffenheim. Desværre kunne vi ikke blive enige om vejen for klubbens fremtid. Det er ikke ualmindeligt, at der er forskellige meninger i et ansættelsesforhold, og det behøver ikke at være et problem. Men man skal være ærlig, og man skal også være parat til at drage de nødvendige konsekvesener, siger Alfred Schreuder selv.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Hoffenheim ligger aktuelt nummer syv i Bundesligaen efter en meget ujævn sæson. Af danske spillere råder klubben over den tidligere FCK-otpscorer, Robert Skov, der kom til klubben i sommer, mens Jacob Bruun-Larsen skiftede fra Borussia Dortmund i januar i år.

Næste kamp for Hoffenheim er fredag på hjemmebane mod den gamle træner, Julian Nagelsmann, og RB Leipzig. Kampen spilles som alle andre uden tilskuere på grund af frygt for smitte med coronavirus.

(På videoen øverst på denne side kan du se højdepunkter fra kampen mellem Fortuna Düsseldorf og Hoffenheim, hvor Robert Skov leverer en flot assist – og brænder en enorm chance).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top