The perfect guide to the casino

Gladbach vinder hos tamme Freiburg – og sikrer samtidig gevinst til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach – Borussia Mönchengladbach vinder

– SC Freiburg lå på et tidspunkt ret godt til i Bundesligaen, men på det seneste er det ikke gået særlig godt. De har kun vundet en ud af deres seneste otte liga-kampe.

– Siden Bundesligaen gjorde comeback efter corona-pausen, har SC Freiburg ikke vundet en eneste kamp. Og spørgsmålet er også, hvor meget hjemmebanen betyder, når der ingen tilskuere er. Faktum er i hvert fald, at sydtyskerne har tabt begge deres kampe på eget græs indtil videre.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Efter et par lidt skuffende resultater (1-3 mod Bayer Leverkusen og 0-0 mod Werder Bremen) fik Borussia Mönchengladbach igen gang i målscoringen mod Union Berlin, som de tævede 4-1. (Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst på denne side). Sejren betyder, at Gladbach ligger på fjerdepladsen takket være bedre målscore end Bayer Leverkusen. Nummer 1-4 kommer med i næste sæsons Champions League.

– Kampen mod Union Berlin var samtidig 11. kamp i denne sæson, hvor Gladbach scorede tre mål eller mere i én kamp. En af de tidligere kampe var den første kamp mod Freiburg, der sluttede med en sejr på 4-2. Die Fohlenelf må være favoritter til at gentage sejren her.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: 5. juni 20.30

Sådan ligger de

SC Freiburg nummer 8 (V10 U8 T11)
Borussia Mönchengladbach nummer 4 (V17 U5 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1.75

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 350 kroner

Overskud: 150 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top