Bayer Leverkusen kan ikke holde på Havertz: Alle de store klubber vil have ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Bayer Leverkusen-stjernen Kai Havertz bliver jagtet af de største klubber i Europa.

Tyske Kai Havertz er ét af de største talenter i verden for tiden, og der er ingen som helst tvivl om, at alle de europæiske storklubber holder øje med den 20-årige Bayer Leverkusen-spiller.

Sportsdirektøren i den tyske klub ved da også godt, at det blot er et spørgsmål om tiden inden, at den 20-årige offensivspiller forlader dem.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi ved endnu ikke, hvad der kommer til at ske med Kai. Vi ved, at alle de store klubber fra Tyskland og Europa er efter ham, og at han har evnerne til at spille hvor som helst, siger Rolfes til Marca.

– Han er en fantastisk spiller, og Bayern har i mange år været efter de unge tyske talenter. Men vi må vente at se. Der er mange faktorer, der har betydning. Hans fremtid er slet ikke afklaret, siger Rolfes.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg kan bare sige, at jeg elsker ham, og at jeg kan lide at se ham spille. Jeg vil gerne se ham i Leverkusen-trøjen så lang tid som muligt, og jeg har ingen præferencer, når det kommer til andre klubber. Han bliver en af dem, der dominerer spillet i de næste ti år, siger Rolfes.

Det unge stortalent har i denne sæson scoret 15 mål og leveret 8 oplæg i 38 kampe for Bayer Leverkusen.

VIDEO: Timo Werner, den 24-årige tyske landsholdsangriber i RB Leipzig er igennem halvandet år blevet sat i forbindelse med FC Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid CF og Liverpool FC. Nu ser han ud til, at ende i den engelske storklub Chelsea.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top