Odion Ighalo: Det er en drøm for mig at være her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Nigerianske Odion Ighalo takker Shanghai Shenhua, som tirsdag gik med til, at forlænge lejeaftalen med Manchester United.

Tirsdag fik nigerianske Odion Ighalo forlænget sin lejeaftale med Manchester United, så den først udløber til januar.

Nu takker angriberen Shanghai Shenhua, som ejer ham, da de gik med til, at forlænge lejeaftalen med den engelske storklub.

– Jeg er virkelig glad. Det er en drøm for mig at være her. Jeg er helt oppe at køre og klar til at klø på. Siden den dag jeg kom, har jeg gjort det klart, at jeg vil gøre, hvad der skal til for at fortsætte det her arbejde, siger Ighalo til klubbens hjemmeside.

– De sidste dage har været svære, for der har været mange snakke om det, men nu er jeg rigtig glad, og jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at være her indtil januar. Det er godt for mig.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg sender min tak til Shanghais præsident og direktør, for de vidste, at det her var, hvad jeg ville. Så jeg takker dem, og jeg er glad for, at det her lykkedes. De har også ønsket mig alt det bedste, siger Ighalo.

– Som jeg har sagt, siden jeg var ung, så har jeg støttet den her klub, og det er en drøm for mig at spille her. Nu har jeg forlænget min lejeaftale, og det gør det endnu klarere, at jeg er dedikeret.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg vil bare arbejde hårdt og nyde det, og jeg vil støtte holdet og gøre, hvad der skal til, for at vi kan løfte os højere og højere, siger Ighalo.

Odion Ighalo ankom til Manchester United i januar, og siden er det blevet til fire mål i otte kampe.

VIDEO: Øverst oppe i videoen kan du se Manchester United-chefen sige, at der er ingen kære mor, når det kommer til nedrykning fra Premier League.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top