The perfect guide to the casino

Det endte med Guardiola – men Barcelona ville have haft Laudrup

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC Barcelonas ledelse ville oprindeligt helst have haft Michael Laudrup som træner i 2008. Men de endte med at beslutte sig for Josep Guardiola.

I 2006 vandt FC Barcelona Champions League under ledelsen af Frank Rijkaard. Men i 2007-08 havde klubben en mindre heldig sæson, og så blev hollænderen fyret. Spørgsmålet var herefter, hvem der skulle overtage.

Og klubbens tidligere danske storspiller, Michael Laudrup, var inde i billedet.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– EN dag var jeg i Schweiz til europæisk lodtrækning, hvor jeg mødte Txiki (Begiristian, daværende sportsdirektør i FC Barcelona, red.). Han fortalte mig, at de ville hyre Michael Laudrup. Så kunne vi få Josep Guardiola, fortæller præsidenten for Getafe, Ángel Torres, til spanske MARCA.

På daværende tidspunkt var Michael Laudrup godt i gang med en stærk sæson med Getafe, hvor klubben kom i finalen i den spanske pokalturnering og i kvartfinalen i UEFA Cup’- den nuværende Europa League – mod Bayern München.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Josep Guardiolas erfaringer som træner på daværende tidspunkt var kun med FC Barcelonas andethold.

Alligevel endte klubbens daværende præsident, Joan Laporta, med at foretrække Josep Guardiola, der førte klubben til tre spanske mesterskaber på stribe og to Champions League-sejre på fire år.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top