The perfect guide to the casino

Dortmund-boss mærker presset: Alle kommer til at se med på tv

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Millioner af fodboldinteresserede vil i eftermiddag følge med i Bundesligaen, og det øger presset fortæller Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

Bundesligaen er tilbage igen, men det bliver uden tilskuere på lægterne, hvilket i stedet vil få de mange fans og fodboldinteresserede verden over til, at følge med fra tv’et denne eftermiddag.

Det er noget som Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke er fuldt bevidst over, og han mærker allerede presset. Således har klubbens tidligere træner Jürgen Klopp afsløret, at han kommer til at følge med hjemme fra Liverpool af.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Jürgen har sendt et par beskeder om, at han vil se med på tv i weekenden, og alle er glade for, at fodbolden starter igen. I England især håber klubberne meget, at Premier League også kan komme i gang snart, siger Watzke til DAZN og fortsætter:

– Jeg føler et kæmpe ansvar. Følelsen er større end nogensinde, og det gør mig lidt spændt. På den ene side skal vi sportsligt nå vores målsætninger.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– På den anden side er der spørgsmålet om vi kan håndtere hele setuppet med alle restriktionerne og sikkerhedskonceptet, som vi forestiller os, og som det er nødvendigt. Presset er virkelig enormt.

Derbyet mellem Borussia Dortmund og Schalke 04 fløjtes i gang klokken 15:30 i eftermiddag.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top