The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


her har du onsdagens rygtebørs.

Real Madrid skubber et eventuelt køb af den franske vendensmester, Kylian Mbappé, til sommeren 2021. Det skriver spanske AS. Der er flere årsager, men den væsentligste synes at være, at angriberens nuværende klub, Paris Saint-Germain, formentlig sælger Neymar til FC Barcelona til sommer, og de vil ikke af med begge deres superstjerner på samme tid.

Manchester United-spilleren Alexis Sanchez vil ifølge amerikanske ESPN hellere blive i Manchester United med udsigt til begrænset spilletid end at gå ned i løn ved et klubskifte med udsigt til mere spilletid. Den chilenske fløjspiller er i denne sæson udlejet til Inter, hvor han ikke har spillet så meget.

Chelsea er stadig interesserede i Philippe Coutinho, der har kontrakt i FC Barcelona, men som i denne sæson er udlejet til Bayern München. London-klubben er dog ifølge Sportsmole kun interesserede i at få brasilianeren på en lejekontrakt, mens de forsvarende spanske mestre gerne vil sælge den tidligere Liverpool-spiller for at skaffe penge til andre stjerner.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Mere om Chelsea. Den brasilianske fløjspiller, 31-årige Willian, kan ende i FC Barcelona til sommer, hvor han er kontraktfri. Han vil til gengæld forlange, at en ny kontrakt bliver på mindst tre år. Spanske SPORT har den historie.

Wolverhampton vil have mindst 70 millioner pund (600 millioner kr.) i overgangssum for den spanske fløjspiller, Adama Traoré, hvis de skal af med ham til sommer. Liverpool er ifølge Football Insider favoritter til at snuppe ham, hvis han bliver solgt.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Tottenhams højre back fra Elfenbenskysten, 27-årige Serge Aurier, vil gerne tilbage til Paris Saint-Germain – men ikke lige nu. Den historie har Daily Mirror.

FC Barcelona er ifølge spanske MARCA interesserede i den tidligere Real Madrid-spille. Theo Hernandez. Den 22-årige franske venstre back spiller nu i AC Milan.

Yaya Touré har været sat i forbindelse med brasilianske Botafogo, men det klubskifte bliver ikke til noget, og ifølge Daily Mirror skyldes det, at den 36-årige nigerianske midtbanespillers kone er imod det. I stedet vil klubben gå efter en anden nigerianer, den fire år yngre tidligere Chelsea-spiller John Obi Mikel, som er ledig på markedet, efter at hans kontrakt med Trabzonspor for nylig blev ophævet, fordi han offentligt kritiserede, at den tyrkiske liga havde spillet videre på trods af udbruddet af coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top