The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Zlatan Ibrahimovic kan ende med helt at lægge støvlerne på hylden, når hans kontrakt med AC Milan udløber 30. juni. Den 38-årige stjerneangriber fik en kontrakt af et halvt års varighed med option på yderligere et år, da han skiftede fra Los Angeles Galaxy. Men forholdet til klubben er ifølge Sportsmole kørt skævt, og det kan derfor ende med, at svenskeren i stedet begynder en karriere som træner.

Arsenal har haft den dårligste sæson i dette årtusinde, og det kan føre til masseudsalg til sommer. Ifølge Daily Mirror står fem mand til at blive solgt. Det er den græske forsvarer, Sokratis Papastathopoulos og den tyske forvarsspiller, Shkodran Mustafi, samt den bosniske venstre back, Sead Kolasinac. Dertil kommer, at to midtbanespillere – armenske Henrikh Mkhitaryan og egyptiske Mohamed Elneny – ikke kommer tilbage, når deres lejeophold i henholdsvis italienske Roma og tyrkiske Besiktas udløber.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FC Barcelona har ifølge spanske El Mundo Deportivo kig på Manchester City-forsvareren Aymeric Laporte. Den 25-årige franskmand har ganske vist været skadet i det meste af denne sæson, men han var en nøglespiller, da klubben sidste år vandt Premier League.

Chelsea er ivrige efter at købe Leicesters forsvarsspiller, engelske Ben Chilwell, som også tidligere er kædet sammen med Manchester United. Men det bliver ifølge goal.com en meget dyr fornøjelse, da Kasper Schmeichels klub er i en god forhandlingspostiion – især hvis det lykkes at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Som alternativer i forsvaret har London-klubbens manager, Frank Lampard, udset sig brasilianske Alex Telles fra FC Porto og spanske Marc Cucurella fra Getafe.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Tottenham er ifølge Northern Echo villige til at sælge Danny Rose til Newcastle. Den 29-årige venstreback er i forvejen udlejet til til Premier Leagues nordligste klub.

Liverpool er ifølge London Evening Standard parate til at lade reservemålmanden Adrián forlade klubben. Han har i denne sæson primært spillet pokalkampe, og da der endelig blev brug for ham i Champions League, spillede den 33-årige spanske keeper en mindre heldig rolle i de forsvarende Champions League-vinderes exit fra årets turnering mod Atlético Madrid.

Real Madrids træner, franske Zinédine Zidane, har et godt øje til Wolverhamptons mexicanske angriber, Raúl Jiménez. Den historie har spanske AS mere om (på engelsk).

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top