The perfect guide to the casino

I Hviderusland spiller de bare videre: – Der er ingen risiko ved at spille fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Coronavirus eller ej – det hviderussiske fodboldforbund ser ingen grund til at aflyse kampe.

Stort set alle Europas fodboldturneringer er lagt ned af coronavirus-udbruddet, men i Hviderusland spillede de i weekenden første runde af årets turnering – med tilskuere.

– Ja, hvorfor skulle vi ikke spille, spørger formanden for det hviderussisske fodboldforbund, Vladimir Bazanov, retorisk.

Fodboldforbundet skrev på sin officielle hjemmeside, at der var 52 tilfælde af coronavirus i Hviderusland, og at det ikke var nok til, at de mente, det ikke skulle være forsvarligt at spille.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Er der undtagelsestilstand i landet? Næh, det er der ikke, så jeg ser ingen grund til, at vi ikke skulle begynde i dag, siger Vladimir Bazanov ifølge den spanske sportsavis AS.

– Ja, så er der nogle lande, hvor de spiller uden tilskuere. Men der ville alligevel samle sig så mange mennesker uden for stadion, at det ikke ville give nogen mening at indføre et tilskuerforbud, mener Vladimir Bazanov.

Hviderusland er kendt for ikke at spille efter de demokratiske spilleregler, og landets præsident, Aleksandr Lukasjenko, kaldes i udenlandsk presse ofte for Europas sidste diktator.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top