The perfect guide to the casino

Schalke truer efter afbrudt Bundesliga-kamp: Det kan ske igen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Schalke 04 vil ikke tøve med at afbryde de kommende kampe mod Bayern München og Hoffenheim, hvis der igen kommer hadefulde ytringer.

Lørdag måtte Bundesliga-kampen mellem Hoffenheim og Bayern München afbrydes, da Bayern-fans kom med grove og hadefulde plakater og smæderåb mod Hoffenheim-ejeren, Dietmar Hopp.

Det skete ved stillingen 6-0 til Bayern München, og stemningen var så ond, at spillerne ikke var interesserede i at spille mere fodbold. Da de kom ud fra omklædningsrummene efter afbrydelsen, trillede de blot bolden rundt imellem hinanden i de sidste ti minutter for at få tiden til at gå. Kampen var jo afgjort.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Senere har det vist sig, at der åbenbart er tale om en koordineret fan-aktion, da der også på andre stadions var hadefulde udfald mod Dietmar Hopp.

Hoffenheim er sammen med RB Leipzig de mest upopulære klubber i Bundesligaen, fordi de ikke hviler på medlemsindflydelse. Her er der i stedet tale om milliardærer, der har købt sig til indflydelse og på den måde fået mindre klubber op i Tysklands fodbold-top.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Schalke 04 står over for at skulle møde først Bayern München i midtugen og dernæst Hoffenheim hjemme i næste weekend. Og klubben fra Gelsenkirchen advarer mod gentagelser.

– Klubben har ingen tolerance over for had og intolerance. Kommer der noget i den stil, så afbryder vi kampen, uanset hvordan det står til med kampforløbet og stillingen, meddeler Schalke 04 ifølge tyske sport1.de

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top