The perfect guide to the casino

Crystal Palace sejrede snævert i intenst M23-derbyet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Der var massere af tænding i M23-derbyet, da Brighton tog imod Crystal Palace. Her endte det skidt for hjemmeholdet, der til stor overraskelse ikke kom på måltavlen.

Formkurven var ikke ligefrem opadgående for nogle af holdene, men det skræmte ikke de to mandskaber fra at spille offensivt fodbold, og især Brighton sad på spillet i 1. halvleg. Dog var Crystal Palace ikke uden chancer, og efter 11 minutter fik Cheikhou Kouyate også en fin mulighed for at bringe udeholdet i front, men her leverede Matt Ryan en rigtig fin redning i Brighton-målet.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Tædningen mellem de to mandskaber viste sig efter en lille halv time, da Wilfried Zaha endte i tumult med Brighton-udskifteren Ezequiel Schelotto, der skød en bold på Zaha og modtog et gult kort, uden at være på banen. Efter 35 minutter skulle Solly March have bragt hjemmeholdet i front, men viste sin manglende effektivitet foran målet, og i stedet måtte de to hold gå til pause uden mål.

Tre minutter inde i 2. halvleg skulle Brighton endnu engang have bragt sig foran, men her formåede klubbens angriber, Neal Maupay, på uheldig vis at cleare sin holdkammerats hovedstød, der ellers havde kurs direkte mod målet. Det var generelt Brighton, der pressede mest på, men i det 70. minut bragte Crystal Palace sig i front, efter Christian Benteke sendte en fantastisk aflevering afsted til Jordan Ayew, der ikke tøvede foran målet.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Presset fra hjemmeholdet fortsætte efter 0-1 scoringen, men det blev ikke til mere end blot et pres. Derfor løb Crystal Palace med alle tre point, og i kampens overtid havde Wilfried Zaha også mulighed for at gøre det til 0-2, men brændte på helt frit mål.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top