The perfect guide to the casino

Solbakken om FCKs tyrkiske modstandere: Jeg kender en af deres spillere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FCK har trukket Istanbul Basaksehir i ottendedelsfinalerne i Europa League, og det kan sagtens blive en ubehagelig modstander.

FCK-manager Ståle Solbakken forudser to ret lige kampe mod førerholdet i den tyrkiske Süper Lig.

– Jeg kender ikke holdet så godt, men jeg kender deres forward, Fredrik Guldbrandsen, for jeg spillede mange kampe med hans far, Tom Guldbrandsen, på Lillestrøms midtbane midt i 90’erne, så jeg kender familien godt, siger Ståle Solbakken til FCKs hjemmeside.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Istanbul Basaksehir kom lidt skævt fra start i denne sæson, men siden da har de taget sig sammen og har overhalet de traditionelle storklubber, Fenerbahce, Galatasaray og Besiktas.

– De topper jo den tyrkiske liga, og jeg har set lidt af en af deres kampe, men ellers har jeg ikke nok kendskab til deres hold til at sige så meget. Men jeg vurderer da, at vi har mulighed for at gå videre med et godt udgangspunkt i den første kamp og herefter den afgørende kamp i en fuldsat Parken, siger Ståle Solbakken.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Istanbul Basaksehir slog i gruppespillet østrigsker Wolfsberger og tyske Borussia Mönchengladbach ud, inden det lykkedes at forvandle et udgangspunkt på 1-3 i Portugal mod Sporting Lissabon til en samlet sejr på 5-4. Det tyder under alle omstændigheder på en vis styrke på hjemmebane.

– Jeg håber selvfølgelig, at vi igen kan skabe to tætte kampe, men vi kommer sikkert under pres dernede. Det er et hold, der har fået tilført mange ressource de senere år, men nu må vi gå i gang med at studere dem nærmere. Først venter der dog en vigtig hjemmekamp mod AaB på søndag, siger FCKs norske manager.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top