The perfect guide to the casino

Juve-træner jamrer sig efter fiasko: Spillerne forstår mig ikke

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Lyon vandt overraskende 1-0 i Champions League over Juventus. De italienske mestres-træner, Maurizio Sarri,mener ikke, at spillerne forstod ham.

Kampens enlige mål blev scoret af Lucas Toussart, mens Juventus’ hollandske spiller, Matthijs de Ligt, var til behandling. men det franske holds sejr kunne der ikke siges så meget til.

– Det er svært at forklare hvorfor, men i første halvleg spillede vi for langsomt. Det gjorde, at modstanderne kunne presse os, tage bolden fra os og endda score, selvom det naturligvis var uheldigt, at de scorede, mens vi kun var ti mand, sagde Maurizio Sarri efter kampen.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– – Vi manglede vilje og aggressivitet i angrebet og i 15 minutter også i forsvaret. Anden halvleg var bedre, men det var stadig ikke godt nok i Champions League, og det virkede som om, spillerne ikke forstod vigtigheden af at få tempo i opspillet, sagde den tidligere Chelsea-manager.

– Det er fundamentalt, men for mange spillede for langsomt, og derfor kom spillerne også til at stå forkert. Men det er noget, vi vil arbejde med, og før eller siden får spillerne det vel ind i hovedet, sagde Maurizio Sarri.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– I øjeblikket gør vi det modsatte af, hvad i gør til træning, slog han fast.

Den videre deltagelse i Champions League er stadig mulig, men nu skal Juventus altså formentlig vinde med to mål i returkampen i Torino.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top