The perfect guide to the casino

Kepa igen henvist til bænken: Nu vil Chelsea smide 225 mio. kroner + Kepa for ny stjernekeeper

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


I de sidste tre Premier League-kampe mod de tre storhold, Tottenham, Manchester United og Leicester, har den ældre Willy Caballero fået startpladsen i Chelsea-målet frem for Kepa.

Den 25-årige spanier blev ellers hentet i en rekordhøj handel i 2018, hvor Chelsea gjorde Kepa til den dyrest købte målmand nogensinde. I aftenens vigtige Champions League-kamp mod Bayern München, har Frank Lampard endnu engang foretrukket Caballero, der derfor igen har henvist Kepa til bænken. De skuffende præstationer fra Kepa har angivenligt gjort, at Chelsea leder efter en ny målmand.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Ifølge El Chiringuito TV, har Chelsea rettet blikket mod Atlético Madrid endnu engang, hvor slovenske Jan Oblak har vogtet målet, siden lejeaftalen med den dengang Chelsea-ejede Thibaut Courtois udløb. I Atlético Madrid er Jan Oblak blevet en superstjerne, og statussen som en af Europas absolut bedste keepere har fået Chelseas interesse, der skulle stå klar med det helt store bud.

Ifølge mediet er Chelsea klar til at smide omkring 225 millioner kroner samt Kepa for Jan Oblak, der dog bliver svær at vride ud af hænderne på den spanske klub. Atlético Madrid har kontrakt med Oblak frem til sommeren 2023, og der er ingen tvivl om, at klubben ingen intentioner har om at sælge.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Jan Oblak har spillet 242 kampe for Atlético Madrid, og her er det blevet til 133 clean sheets, imens han har lukket 163 mål ind.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top