The perfect guide to the casino

Premier League-klub vil hente tidligere Superliga-stjerne: Står klar med 132 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Han nåede kun at spille i Danmark i omkring syv måneder, før han skiftede videre i en stor millionhandel.

Den tidligere FC Midtjylland-stjerne Alexander Sørloth, blev i januar 2018 solgt til Crystal Palace for omkring 75 millioner kroner, men grundet en række bonusser som blev indfriet i England, er prisen i dag kommet over 120 millioner kroner. Dermed lavede FC Midtjylland en fantastisk handel da man hentede nordmanden i FC Groningen for et yderst beskedent beløb i sommeren 2017.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Siden skiftet til Crystal Palace, er det ikke blevet til nogen stor succes, og derfor blev den 24-årige nordmand lejet ud til belgiske Gent i et halvt år i 2019. Her blev det endnu en gang ikke til nogen succes, og derfor vendte han tilbage til Crystal Palace, der straks lejede ham ud til tyrkiske Trabzonspor. Her har han skrevet under på en toårig kontrakt, og bader i succes.

Det er blevet til hele 21 mål og seks assists i 32 kampe for den tyrkiske klub, og det har fået en anden Premier League-klub til at slå øjnene op. Ifølge Birmingham Live og tyrkiske Aksam, er Aston Villa klar til at smide 15 millioner pund eller omkring 132 millioner kroner for Sørloth. Problemet er bare, at der angivenligt ikke skulle være nogen klausul i kontrakten med Trabzonspor, der gør, at Crystal Palace kan kalde Sørloth tilbage og sælge ham.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Derfor skal Alexander Sørloth selv få ophævet kontrakten, hvis han ønsker et skifte til Aston Villa, hvilket kan blive noget indviklet i og med, at Trabzonspor ikke ønsker at ophæve kontrakten med holdets nye stjerne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top