The perfect guide to the casino

Liverpool-boss efter pokal-overraskelse: Vi kommer ikke til omkampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Liverpool-manager Jürgen Klopp vil ikke deltage i FA Cup-omkampen på Anfield, og det vil de bedste Liverpool-spillere heller ikke.

Liverpool måtte yderst overraskende nøjes med 2-2 ude mod Shrewsbury fra den tredjebedste række i FA Cup’en, og dermed er der udsigt til omkamp. Men den har Jürgen Klopp ikke tænkt sig at deltage i.

Der bliver ikke tale om, at Liverpool slet ikke stiller op til omkampen, men det bliver med et reservehold, og manageren har altså ikke tænkt sig selv at stå på sidelinjen.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Der er vinterpause, og den har jeg tænkt mig at respektere, siger tyskeren ifølge BBC.

Sandt er det, at Premier League holder vinterpause fra 2. til 16. februar. Det er forbudt at arrangere træningskampe i perioden, men omkampene i FA Cup’en skal spilles på dette tidspunkt, da der ikke er flere huller i kalenderen.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Jeg har tænkt mig at respektere vinterpausen. Hvis FA ikke gør det samme, er det ikke vores problem, siger Jürgen Klopp, der er kendt for at mene, at det nuværende program driver rovdrift på spillerne.

– Spillerne har brug for hvile. De har brug for en fysisk og mental pause. Og det er derfor, vi har indført vinterpause, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top