The perfect guide to the casino

To gange danskersejre og VANVITTIGT overtidscomeback i tirsdagens Premier League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Flere af de danske Premier League-profiler kan være mere end tilfredse efter tirsdagens Premier League-kampe.

Der var vigtige point på spil i bundbraget mellem Aston Villa og Watford, Her tydede det på, at ingen af holdene skulle snuppe alle tre point, lige indtil kampens overtid. Troy Deeney bragte Watford i front kort inden pausen, men en udligning fra Douglas Luiz i 2. halvleg sikrede Aston Villa minimum et point.

Det ene point blev til to ekstra da Aston Villa scorede til 2-1 dybt inde i dommerens tillægstid.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

10 nederlag i de senste 12 Premier League-kampe. Sådan lød statistikken for Bournemouth inden aftenens kamp mod Brighton. Heldigvis fik Philip Billing ændret den grimme stime da man hentede en højst nødvendig 3-1 sejr på hjemmebane. Harry Wilson og Callum Wilson kom på tavlen for Bournemouth, imens Pascal Gross scorede Bournemouth sidste mål via et selvmål. Aaron Mooy fik reduceret sent i kampen.

Der var også tre point til Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard, der begge fik fuld tid. På udebane slog man Crystal Palace med 0-2 på mål af Nathan Redmond og Stuart Armstrong.

Everton havde også en dansker med i truppen da Jonas Lössl så aftenens kamp mod Newcastle fra bænken. Her kunne han se sine holdkammerater hive alle tre point i land, troede han. Italienske Moise Kean scorede til 1-0 i 1. halvleg, imens Dominic Calvert-Lewin endnu en gang kom på måltavlen i 2. halvleg. I det 93. minut med fire minutter lagt til, lignede Everton en sikker vinder, men et vanvittigt comeback af Newcastle gjorde, at kampen gik fra 2-0 til 2-2 fra det 93.-96. minut.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Manchester City har ikke meget mere end en 2. plads at spille for, og derfor lugtede Sheffield United også blod på hjemmebane. Det var dog stadig et City-hold i kontrol, og til trods for et brændt straffespark af Gabriel Jesus i 1. halvleg, sikrede indskiftede Sergio Aguero alle tre point da han scorede sit 16. sæsonmål i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top