The perfect guide to the casino

Dansk stjerne røg af holdet: Levede kun af frugt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Pione Sisto røg af holdet i sidste sæson i Celta, hvor han kun levede af frugt og var for taktisk udisciplineret.

I sidste sæson var Pione Sisto meget på bænken i Celta Vigo, og det hang sammen med, at hans livsstil var forkert. Det skriver den spanske sportsavis MARCA ifølge Ekstra Bladet.

Den 24-årige danske fløjspiller levede på et tidspunkt kun af frugt, og han var ifølge den daværende cheftræner, Fran Escriba, for taktisk udisciplineret.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Vi ved alle, at han er en dygtig fodboldspiller, men at han ikke havde gode levevaner. På det tidspunkt talte jeg med ham, og siden han begyndte at fokusere igen, er han vendt tilbage til et højt niveau. Han er en ung fodboldspiller, og han er væk hjemmefra, siger Celtas stjernespiller, Iago Aspas, der har en fortid i Liverpool.

Pione Sisto har mistet sin plads på det danske landshold. Han var med ved VM i Rusland i 2018, hvor han alt i alt gjorde en mindre heldig figur. Og efter at han også spillede skidt i de efterfølgende Nations League-kampe, har landstræner Åge Hareide ikke udtaget ham.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Men det skal han måske til igen.

Pione Sisto har spillet 13 kampe for Celta i denne sæson og lavet et enkelt mål, men holdet har det svært og kæmper for at undgå nedrykning.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top