The perfect guide to the casino

Barcelona har fyret Valverde – her er den nye træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Barcelona valgte mandag aften at fyre Ernesto Valverde og erstatte ham med Quique Setien, der tidligere har træner bl.a. Real Betis.

Den 61-årige Quique Setien overtager træningen, efter at FC Barcelona og Ernesto Valverde mandag valgte at ophøre samarbejdet. Officielt var det efter gensidig overenskomst, men reelt er der tale om, at de spanske mestre har fyret træneren.

Det sker på trods af, at FC Barcelona aktuelt fører den spanske liga på bedre målforskel end Real Madrid og er gået videre i Champions League.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Spillet har dog ikke kørt, som det plejer for katalanerne på det seneste, og Ernesto Valverdes sidste kamp blev et nederlag på 2-3 mod Atlético Madrid i den spanske Supercup, efter at FC Barcelona ellers havde ført både 1-0 og 2-1.

Ny træner bliver den 61-årige Quique Setien, der senest stod i spidsen for Real Betis fra Sevilla.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Quique Setien har altid stÃ¥et for offensiv fodbold baseret pÃ¥ megen boldbesiddelse, som fansene sætter pris pÃ¥, lød det i FC Barcelonas officielle besked.

Men førstevalg var den tidligere midtbanespiller fra Racing Santander ikke. Det vides, at klubben har forespurgt i hvert fald to af dens tidligere stjerner, Xavi Hernandez og Ronald Koeman, som imidlertid begge sagde nej, fordi det ikke passede dem på nuværende tidspunkt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top