The perfect guide to the casino

Barcelona vil have Pochettino – der er bare et lille problem

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Barcelona drømmer om Mauricio Pocehttino som klubbens nye træner, men hans fortid kan vise sig at være et problem.

Efter at have fået nej fra både Xavi og Ronald Koeman drømmer FC Barcelona nu om, at den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, bliver klubbens næste træner.

Det skriver adskillige medier.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

KLubbens præsident, Josep Baromeu, ønsker sig Mauricio Pochettino, som gjorde det godt i mange år i Tottenham, og som i 2019 førte klubben til sin første Champions League-finale nogensinde.

Siden blev argentineren fyret efter en mindre heldig start på denne sæson i Tottenham, og det betyder, at han er ledig på markedet.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Han har oven i løbet en fortid som spiller i den bedste spanske liga. Men det er uheldigvis for FC Barcelonas bysbørn, Espanyol.

– Der er to klubber, jeg aldrig vil træne, og det er Arsenal og FC Barcelona, har Pochettino tidligere sagt.

Arsenal er Tottenhams ærkerivaler, og det er yderst sjældent, der er spillere eller trænere, der har været i begge klubber. Det samme gør sig gældende for Espanyol og FC Barcelona.

FC Barcelonas nuværende træner, Ernesto Valverde, læner sig op ad en fyreseddel efter nederlaget i semifinalen i den spanske Supercup til Atlético Madrid i sidste uge. De spanske mestre fører dog ligaen på bedre målforskel end Real Madrid, ligesom klubben stadig er med i Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top