The perfect guide to the casino

Ustoppelige Liverpool tre point tættere på mesterskabet: Snuppede alle tre point på udebane mod Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Liverpool skulle på udebane mod Tottenham forsøge at holde fast i den vanvittige form, og det må man sige de fik gjort.

Med et forspring på 14 point ned til Manchester City inden aftenens kamp, skal alt efterhånden gå alt, hvis Liverpool ikke løber med titlen. Det forspring lyder nu på 17 point til City og 16 point til Leicester, efter man slog Tottenham med 0-1.

José Mourinho startede med Christian Eriksen, men til trods for en enkelt fin chance til Tottenham, var det Liverpool, som bragte sig i front i første halvleg, og også helt fortjent.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tottenham kunne ikke få bolden clearet, og i stedet ender den hos Mohamed Salah, der fiks spillede den videre til Roberto Firmino, der ikke svigtede foran målet. Den scoring gjorde, at Liverpool kunne gå til halvleg med en 0-1 føring.

Tottenham kom rigtig fint ud til 2. halvleg, men var ikke effektive nok foran målet. I stedet gjorde en storspillende Paulo Gazzaniga, at Liverpool ikke kom på 0-2 da Sadio Mané var tæt på at score efter 66 minutter.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Tottenham fik muligheden for at score til 1-1, men endnu en gang manglede effektiviteten. Den manglende effektivitet gjorde, at Liverpool endnu en gang løb med sejren, og altså er tre point tættere på det engelske mesterskab.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top