The perfect guide to the casino

Chok: Italiensk stortalent tæt på karrierestop

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Serie A kunne meget vel have undværet én af deres helt store profiler, da han overvejede et karrierestop.

I dag er 20-årige Nicolo Zaniolo et kæmpetalent, som til dagligt folder sig ud i AS Roma i Serie A. Han er også allerede en fast del af det italienske landshold, og han har i den grad fået gang i karrieren det seneste halvandet år.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tilbage i 2017 var han dog tæt på at stoppe karrieren, da han blev droppet af Fiorentinas akademi. Heldigvis valgte han dog at tage til Serie B-klubben Virtus Entella.

– Jeg kan huske, at jeg sad på en cafe med min far og græd. Jeg fortalte ham, at hvis jeg ikke kunne få spilletid der, ville jeg være nødt til at skifte sport eller finde noget andet at lave.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Jeg troede, at jeg måske bare ikke havde det, der skulle til. Min far bad mig give alt, hvad jeg havde i resten af sæsonen, så jeg ikke ville komme til at fortryde, og siden da har jeg spillet uafbrudt, siger Zaniolo til DAZN.

Efter en enkelt sæson hos Virtus Entella tog Nicolo Zaniolo videre til Inters akademi, og i sommeren 2018 skiftede han så til AS Roma, hvor at han i 59 kampe har scoret 12 mål og leveret 4 oplæg. Han har fået 5 landskampe for Italien, hvor at det også er blevet til 2 scoringer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top