The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stjerne rygtet som assistent til Åge Hareide

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den tidligere FC København-spiller William Kvist har været sat i forbindelse med jobbet som assistenttræner for Åge Hareide, men Peter Møller afviser fuldkommen, at det er aktuelt.

William Kvist indstillede en flot karriere i sommer efter en sæson som bænkevarmer for FC København.

Han har også mange år for det danske A-landshold på CV’et, og derfor har han været bragt i spil som afløser for Jon Dahl Tomasson, der har skiftet DBU ud med en cheftrænerstilling i Malmö FF.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Fodbolddirektør Peter Møller afviser dog William Kvist som et emne.

– Allerede nu er der blevet bragt en del navne i spil. Hvad angår William Kvist, kan jeg sige, at hans profil som tidligere landsholdsspiller er god, men at det ikke bliver ham, da han ikke har nogen træneruddannelse. Desuden har han en vigtig rolle i Spillerforeningen som bindeled mellem de aktive og os i DBU, siger Peter Møller til B.T.

Åge Hareide har også udtalt, at en kommende assistenttræner skal have alle licencer i orden i tilfælde af, at han ikke selv kan stå på sidelinjen, som det var tilfældet under EM-kvalifikationen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top