The perfect guide to the casino

Zidane efter ny nulløsning: Hvad skal vi med en ny angriber?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Træner Zinédine Zidane mener ikke, der er brug for at købe en ny angriber, selvom Real Madrid for anden gang i træk spillede 0-0.

Real Madrid ramte træværket tre gange og skabte masser af chancer i søndagens hjemmekamp mod Athletic Bilbao, men bolden ville ikke i kassen. Og så endte kampen 0-0, ligesom tilfældet var onsdag på udebane mod FC Barcelona. Her var Real Madrid også spildominerende.

I kampen forinden var det med hiv og sving blevet 1-1 i Valencia.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Tre point ud af ni mulige er ikke mange. Men jeg ser på det positive. Vi spiller godt, og vi skaber mange chancer. Det er ikke uheld, at vi ikke scorer på dem. Det skal nok komme, sagde Zinédine Zidane efter kampen ifølge den spanske sportsavis MARCA.

De brændte chancer kunne tyde på, at Real Madrid mangler en skarpretter i front til at støtte Karim Benzema. Eden hazard er skadet, og Luka Jovic har ikke været til megen hjælp. Men den franske træner er ikke umiddelbart indstillet på den idé.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Vi skal ikke gå i panik, fordi vi spiller en kamp uafgjort på hjemmebane. Jeg ser ingen grund til, at vi skal købe en ny angriber. Overhovedet ikke, sagde han.

Pointtabet betyder, at Real Madrid går ind i det nye år som nummer to i ligaen. Holdet er to point efter de regerende mestre fra FC Barcelona, som lørdag vandt over Alavés.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top