The perfect guide to the casino

Vred Solskjær efter nederlag til bundproppen: Det var velfortjent

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Ole Gunnar Solskjær var meget utilfreds efter Manchester United nederlag til bundproppen Watford.

Nok en gang gik det galt for Manchester United mod et af Premier Leagues mindre hold, da ‘De Røde Djælve’ søndag yderst overraskende måtte se sig slået 2-0 i Watford.

– Vi spillede alt for langsomt. Der var intet tempo i vores spil. Første halvleg var forfærdelig. Publikum kom kun lidt op at køre, når vi gav dem dødbolde, og da vi forærede dem to mål, sagde Ole Gunnar Solskjær efter kampen ifølge Manchester Evening News.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Manchester United havde bolden i 64 procent af tiden, men de skabte ikke ret mange chancer med den.

– I dag handler det ikke om bolbesiddelse og procenter. Det handler om, at vi begår to fejl -og om manglende kvalitet i vores spil, sagde nordmanden.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Jeg her meget skuffet, for vi skal kunne komme til steder som dette her og tage tre point. De lå sidst i tabellen, så de kan ikke have megen selvtillid. Vi havde til gengæld megen selvtillid, for vi har haft gode resultater på det seneste. Men den var der bare ikke i dag. Der manglede ærgerrighed, og derfor var nederlaget velfortjent sagde Ole Gunnar Solskjær.

Manchester united har i denne sæson taget 13 point mod Chelsea, Tottenham, Arsenal, Leicester, Manchester City og Liverpool. De øvrige 12 kampe har tilsammen givet 11 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top