The perfect guide to the casino

Han har vundet mesterskaber og Champions League: Nu er Ancelotti udnævnt som manager i Everton

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Carlo Ancelotti er udnævnt til ny manager i Everton.

Everton har udnævnt den 60-årige Carlo Ancelotti som klubbens nye manager.

– Det her er en stor klub med en stor historie og en meget passioneret fan-base. Der er en klar vision fra klubbens side om at få succes og vinde trofæer. Det appellerer til mig som træner, og jeg glæder mig meget til at arbejde med alle folkene i klubben, så drømmene kan blive en realitet, siger Carlo Ancelotti ifølge Evertons hjemmeside.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Carlo Ancelotti har vundet mesterskabet med AC Milan i Italien, med Chelsea i England, med Paris Saint-Germaon i Frankrig og med Bayern München i Tyskland, og han har vundet Chanpions League med Real Madrid,

Det bliver umiddelbart noget af en kontrast at komme til Everton, hvis seneste trofæ er FA Cup’en i 1995. I firserne vandt de blå fra Liverpool mesterskabet to gange og den forlængst nedlagte Europa Cup for pokalvindere en enkelt gang.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Lige nu frister klubben en tilværelse i bunden af Premier League, selvom resultaterne dog er blevet lidt bedre, efter at Everton for nylig fyrede Marco Silva som manager og erstattede ham med Duncan Ferguson som midlertidig boss.

– Jeg har set på resultaterne i de sidste to uger, at der er meget mere i spillerne. Duncan har arbejdet godt med dem. Der har været god motivation, god disciplin og en stærk organisation. Jeg er glad for, at han også fortsætter i klubben, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham, siger italieneren.

Hans første kamp som manager for Everton bliver 2. juledag, hvor klubben tager imod Burnley.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top