The perfect guide to the casino

Klubben og Messis far skal forhandle: Bliver han i klubben på livstid?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Lionel Messis far, Jorge Messi, og FC Barcelona skal meget snart begynde at forhandle om forlængelse af kontrakten.

Ifølge den spanske sportsavis El Mundo Deportivo har klubben allerede kontaktet Jorge Messi for at få en dato på, hvornår forhandlingerne kan begynde.

Den nuværende kontrakt løber indtil sommeren 2023, og til den tid vil Lionel Messi være 36 år, og så kan man begynde at tvivle på, om det er, fordi han fortsat skal spille for klubben.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det har tidligere været fremme, at FC Barcelona vil betale Messi et beløb hvert år i taknemmelighed for de ting, han har gjort for klubben. Betingelsen er så, at han ikke spiller, træner eller arbejder for andre klubber.

Det har dog også været fremme, at Lionel Messi allerede i den nuværende kontrakt har en klausul, der gør, at han kan bryde kontrakten efter hver sæson, hvis han vil.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Lionel Messi har for sin del dog sagt, at han vil blive i FC Barcelona i resten af sin karriere. Det sagde han, da han tidligere på måneden blev kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) for sidste gang.

Derfor regner de fleste ifølge sportsavisen AS med, at Lionel Messi sætter sit navn på en kontrakt – og formentlig inden sommeren 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top