The perfect guide to the casino

OB-skurk efter kontroversielt straffespark: Jeg glæder mig til VAR

Ob formåede ikke at holde FCK fra fadet i 2-1 nederlaget, der blev grundlagt af to scoringer fra Pieros Sotiriou.

OB var mandag aften på besøg i Telia Parken mod FC København, hvor det længe lignede en OB sejr.

Jørgen Daugbjerg Burchardts ville det dog anderledes, da han dømte et meget kontroversielt straffespark til FC København mod OB og Oliver Lund.

Oliver Lund var efterfølgende stærkt utilfreds med dommen.

– Jeg kom først på bolden, og så løb han ind i mig. Det tog mig lang tid at forstå, at der blev dømt straffespark, sagde Oliver Lund.

Video Assistent Referee-systemet skal i næste sæson hjælpe i 3F Superligaen, og VAR kunne muligvis have hjulpet OB denne mandag aften.

– Det er et oplagt spørgsmål, når man lige nu og her føler sig lidt bortdømt. Ja, så glæder jeg mig til det. Andre gange synes jeg, at det tager lidt dynamikken og tilfældighederne ud af fodbolden, og det er lidt ærgerligt. Men når situationer som denne opstår, så giver det grobund for noget eftertanke.

Oliver Lund ærgede sig over resultatet og indrømmede, at der var en trykket stemning efter kampen i fynboernes omklædningsrum.

– Stemningen var trykket. Vi kom til Parken og forsvarede os godt i 78 minutter. Men de havde selvfølgelig de chancer, der skulle til, og så havde de lige topholdets held og marginalerne, og det er ærgerligt, for vi ville gerne have haft i hvert fald det ene point, sagde Oliver Lund efter kampen.

OB tilbringer vinterpausen udenfor top 6 og tager imod Brøndby i deres første kamp i det nye år.

OVERSIGT

Scroll to Top