The perfect guide to the casino

Medie: Han har voldt FC Barcelona problemer i denne sæson – Nu vil den spanske storklub hente ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Da FC Barcelona slog Inter med 1-2 på udebane, var det ved at blive til et nederlag, hvis det ikke var fordi, at Inter fik tre mål underkendt grundet offside.

En af de Inter-stjerner, der i den grad voldte FC Barcelonas forsvar problemer, var den 22-årige Lautaro Martinez. Den argentinske stjerne kom til Inter i 2018, og imens han skulle bruge en sæson på at tilpasse sig, så er han gået målamok i denne sæson. 13 mål og fire assists i 21 kampe, og igår var han endnu en gang fantastisk i Inter-angrebet.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Da Romelu Lukaku scorede til 1-1, var det på flot forarbejde af Lautaro Martinez, der til trods for sin lille størrelse, skubbede FC Barcelona-forsvaret væk med sin styrke, og serverede bolden for Lukaku. Barcelona er tidligere blevet nævnt som en mulig klub for Martinez, og nu blusser rygterne op igen, efter gårsdagens præstation. Flere italienske og spanske medier melder om interessen, og nu udtaler Inters direktør, Giuseppe Marotta, at de må se situationen an.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Hvis Lautaro gerne vil væk, mÃ¥ vi evaluere situationen. Vi er Inter, og vi er ikke tvunget til at sælge nogen. Vi vil gerne udvikle os med vigtige spilleres om Lautaro og Romelu Lukaku. Hvis Lautaro vil fortsætte hos os, bliver vi glade. Han er hos os lige nu, sagde Marotta til Sports Mediaset.

Lautaro Martinez’ kontrakt udløber i 2023, men alt tyder pÃ¥, at han snart kan være fortid i Italien, hvis han selv vil væk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top