The perfect guide to the casino

Premier League-gigant vil hente Arturo Vidal til januar: Så få millioner koster han

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Til trods for en alder på 32 år, så tyder alt på, at Arturo Vidal stadig har massere af år tilbage på topniveau.

Hans kontrakt med FC Barcelona udløber i sommeren 2021, men nu har Ernesto Valverde åbnet op for, at Vidal kan forlade Barcelona allerede til januar, hvis en købende klub er klar til at betale prisen for chileneren. Prisen for Vidal skulle være på blot 13 millioner pund eller omkring 113 millioner kroner.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Det beløb skulle Manchester United overveje at smide, og har ifølge The Sun, også været i kontakt med Vidals agent for at høre, om Arturo Vidal er interesseret i et skifte til Manchester. Ernesto Valverde kommenterede også på Vidals fremtid inden kampen mod Mallorca, og her åbnede han op for, at midtbanemotoren allerede kan skifte til januar.

– Vidal er vores spiller. Vi er glade for ham, men der er mange rygter. Når januarvinduet starter, må vi se, hvad der sker. Der sker mange ting i januarvinduet, og det er sandt, at vi har mange midtbanespillere.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Arturo Vidal kom til Bayer Leverkusen i 2007, og har sidenhen spillet for Juventus, Bayern München og FC Barcelona, som han skiftede til i sommeren 2018. I Barcelona er det blevet til 68 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top