The perfect guide to the casino

Mourinho, Rodgers, Pogba og flere andre: Her har du lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Her har du lørdagens rygtebørs

Tottenham-manager José Mourinho er klar til at udskifte det meste af klubbens forsvar, der har indkasseret otte mål i de første fire kampe – herunder målmand Hugo Lloris. Ifølge hitc.com vil portugiseren kun beholde belgieren Toby Alderweireld, der ellers har kontraktudløb til sommer.

Kasper Schmeichels klub, Leicester har forlænget kontrakten med succes-manageren Brendan Rodgers, så den løber til 2025. Formålet er ifølge goal.com at holde konkurrenter som Arsenal væk. London-klubben har i øjeblikket Fredrik Ljungberg som midlertidig manager efter fyringen af Unai Emery i sidste uge.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Franske L’Équipe har en historie om, at Paul Pogba foretrækker et skifte til Real Madrid fremfor at tage retur til Juventus, som han forlod til fordel for Manchester United i 2017

Atlético Madrid kaster sig ind i kampen om at købe Olivier Giroud fra Chelsea. Daily Mail skriver, at den franske angriber er andetvalg, hvis det skulle kikse med at købe uruguayaneren Edinson Cavani af Paris Saint-Germain.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Chelsea, der jo nu igen kan købe spillere, er interesserede i at købe angriberen Wilfried Zaha af Crystal Palace. Den efterhånden 27-årige landsholdsspiller for Elfenbenskysten har en fortid i Manchester United, som han imidlertid kun spillede to kampe for. The Independent har mere om den historie.

Ifølge argentinske El Intrasigente er Manchester United interesserede i den 25-årige argentinske midtbanespiller, Leandro Paredes, fra Paris Saint-Germain.

Gode, gamle Carlos Tévez har tænkt sig at afslutte sin karriere i Boca Juniors. Han siger ifølge fotmob.com, at han ikke kan forestille sig at spille andre steder. Den nu 35-årige argentiner har en fortid i bl.a. begge Manchester-klubber og Juventus.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top