The perfect guide to the casino

AGF-direktør taknemmelig over nyt stadion: – Men det er jo ikke vores

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


AGF-direktør Jacob Nielsen glæder sig over, at der bliver bygget et nyt stadion i Aarhus. Men Superliga-klubben kan ikke stille krav.

– Vi kan ikke tillade os at stille krav. Det er ikke vores stadion. Jeg håber, vi bliver hørt. Men vi er ekstremt taknemmelige for de donationer, som Salling Fondene og Lind Invest står bag. Og så må det være dem, der spørger os. Vi er ikke i en position, hvor vi kan stille krav, siger Jacob Nielsen til stiften.dk

Salling Fonden og rigmanden Henrik Lind vil tilsammen skyde en halv milliard kroner i det nye stadion.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Der er også en grund til, at de to organisationer har tjent så mange penge, det er fordi, de tænker sig om. Og det er jeg sikker på, at de også gør i dette tilfælde. Så jeg håber da, de vil inddrage os, men vi kan ikke stille krav, det vil være mangel på ydmyghed. Og man kan ikke være andet end ramt af taknemmelighed og ydmyghed på en dag som i dag, siger Jacob Nielsen.

AGf håber på at få Superligaens bedste stadion, og Jacob Nielsen forventer, at 400 af de 500 millioner fra fondene går til byggeriet af stadion, der vil stå på i årevis.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Der er nævnt 400 millioner kroner tidligere, og det er nok meget rigtigt når man samtidig snakker om et moderne stadion. Fordi du kan godt bygge et stadion for færre penge, men hvis det skal være topmoderne og leve op til den komfort, som der forventes af tilskuere i dag, så tror jeg 400 millioner er meget passende, siger Jacob Nielsen.

AGF regner med at bygge VIP-faciliteter for 50 millioner kroner, fordi det – som direktøren udtrykker det – ikke kan siges at være en kommunal opgave.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top