The perfect guide to the casino

Spaniens succes-boss i tårevædet afsked med spillerne: Blev væk fra pressekonferencen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Spaniens landstræner, Roberto Moreno, sagde tårevædet farvel til spillerne og kom ikke til presseonferencen efter sejren på 5-0 over Rumænien. Alt tyder på comeback til Luis Enrique.

For fem måneder siden så Luis Enrique sig nødsaget til at stoppe som spansk landstræner, fordi hans niårige datter var syg af knoglekræft, som lille Xana endte med at dø af.

I stedet overtog Roberto Moreno posten og førte Spanien til EM-slutrunden næste år. Men han sagde allerede i september, at han var klar til at træde tilbage, hvis hans ven, Luis Enrique, gerne ville have jobbet som spansk landstræner igen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Alt tyder nu på, at det er det, som kommer til at ske. Ifølge spanske medier sagde Roberto Moreno et tårevædet farvel til spillerne efter mandagens sejr på 5-0 over Rumænien, som sikrede, at Spanien får alle holdets tre indledende puljekampe på hjemmebane.

Eterfølgende dukkede Roberto Moreno ikke op til det obligatoriske pressemøde efter kampen. Ifølge spansk presse fordi han ikke kunne klare at udtale sig til medierne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Luis Enrique har en fortid som spiller i både Real Madrid og FC Barcelona. I 2015 førte han FC Barcelona til The Treble (Champions League-sejr, spansk meterskab og spansk pokalsejr).

Han overtog jobbet som spansk landstræner efter den tidligere Real Madrid-spiller, Fernando Hierro, som på sin side havde overtaget jobbet kun to dage før første kamp i VM-turneringen, fordi det kom frem, at den daværende spanske landstræner, Julen Lopetegui, havde tegnet forhåndskontrakt med Real Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top