The perfect guide to the casino

Gareth Bale er fanget i et gyldent bur: Her er de eneste, der vil betale hans monsterløn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Gareth Bale vil ikke gå ned i løn, og derfor ligner et skifte til Kina næste sommer den eneste mulighed for Real Madrids waliser.

Alt tyder efterhånden på, at Gareth Bale er en færdig mand i Real Madrid, hvor han ikke en gang er med til træning længere.

Han vil gerne væk fra klubben, men han er omvendt klar over, at det bliver svært at komme afsted til januar, når transfervinduet åbner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge den spanske sportsavis AS tjener Gareth Bale 17 millioner euro (125 millioner kroner) om året, og han er ikke villig til at gå ned i løn.

I betragtning af Bales alder (30) og hans skadeshistorik er det for mange penge for Europas topklubber, de amerikanske klubber i MLS og formentlig også i Mellemøsten, der ellers ofte har været et gyldent retræte-sted for stjernespillere, der skulle have de sidste basører med.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Tilbage er der ifølge AS nærmest kun Kina, hvor Gareth Bale tidligere blev kædet sammen med Shanghai Shenhua.

En handel i sommer var efter sigende tæt på, men den brød sammen af uvisse årsager, og nu vil Shanghai Shenhua alligevel ikke have ham.

Gareth Bale er fanget i et gyldent bur, men han spillede dog med, da Wales vandt 2-0 over Aserbajdjsan i lørdagens EM-kvalifikationskamp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top