The perfect guide to the casino

Ballade med Bale: Hellere Wales end Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Gareth Bale vil meget hellere spille for Wales end for sit klubhold, Real Madrid, hvor han har problemer.

Wales’ absolutte superstjerne, Gareth Bale, er ikke i tvivl om, at han hellere vil spille landskampe for Wales end klubkampe for Real Madrid.

– Jeg glæder mig meget mere, til jeg skal spille med Wales, end når jeg skal spille med Real Madrid, siger Gareth Bale ifølge Sky Sports forud for walisernes vigtige EM-kvalifikationskamp mod Aserbajdsjan lørdag.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Mange af de ældre spillere har jeg spillet sammen med, siden jeg kom med på ungdomslandsholdene. At spille sammen med dem er nærmest som at spille sammen med vennerne i en park en søndag eftermiddag, siger den 30-årige Real Madrid-spiller.

Udtalelserne om Wales og Real Madrid skal nok skabe problemer for Gareth Bale, når han kommer tilbage til Real Madrid, som trods alt betaler hans løn. I forvejen har waliseren det problem, at han ikke spiller regelmæssigt for klubben, Senest har Gareth Bale været væk på grund af en skade, men det afholder ham altså ikke fra at stille op for det walisiske landshold.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– med Wales taler jeg mit eget sprog, og jeg føler mig bedre tilpas. Men det skal ikke misforstås. Jeg giver altid 100 procent, når jeg spiller – uanset hvem det er for, siger han.

Wales nåede ved sidste EM yderst overraskende helt frem til semifinalen. Holdet er i den situation i kvalifikationen, at de skal vinde over Aserbajdsjan og Ungarn i de to sidste kampe for at gå videre til næste års EM-slutrunde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top