The perfect guide to the casino

Han har en frikøbsklausul på 1,1 milliarder og klubben afviste bud på 800 mio. kroner: Nu kan City få ham for 600 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Så kan en af verdens bedste spillere på sin position, snart være til salg, til noget af en spotpris.

Tilbage i 2014, hentede Napoli den 28-årige forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, og det har sidenhen vist sig som et rigtig godt køb. Ved sidste sommers transfervindue, skulle Napoli have afvist et bud på omkring 800 millioner kroner fra Manchester United, da de kun var interesseret i at sælge Koulibaly, hvis hans frikøbsklausul på omkring 1,1 milliard, blev indløst.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu melder både Corriere dello Sport og Il Martino om, at Napoli skulle være klar til at sælge Koulibaly for en betydelig mindre pris. Ifølge de italienske medier, så skulle Napoli overveje at sælge deres stjerne for kun 600 millioner kroner, og her står særligt en storklub klar til at slå til, hvis det virkelig er tilfældet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Manchester City mangler nemlig en midterforsvar ifølge Guardiola, og her skulle den 28-årige forsvarsstjerne være perfekt. Siden Kalidou Koulibaly kom til Napoli i 2014, har han spillet 226 kampe for klubben. Her er det blevet til 10 mål, fem assists, 55 gule kort samt fire røde kort. Kontrakten med Napoli udløber først i sommeren 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top