The perfect guide to the casino

Succestræner bliver i Ajax: Bayern München? Nej tak!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Bayern München har spurgt Ajax-træneren Erik ten Hag, om han vil være ny træner for de tyske mestre, men han sagde nej.

Efter fyringen af Niko Kovac søndag har Bayern München været på træner-jagt, og iblandt navnene til det ledige sæde har været Erik ten Hag i Ajax.

Men det er han ikke mere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I sidste sæson førte han Ajax til semifinalen i Champions League, efter at de hollandske mestre havde slået Real Madrid og Juventus ud. Desuden har den 49-årige hollænder den fordel, at d´han kender Bayern München, fordi han var træner for andetholdet i 2013-15.

– Bayern er en fantastisk klub, og jeg følte mig veltilpas, da jeg var der. Men nu er jeg Ajax-mand, siger Erik ten Hag ifølge Bild.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg føler en ægte forbindelse med mine spillere, og derfor bliver jeg i hvert fald hele denne sæson i Ajax, siger Erik ten Hag.

Bayern har forfremmet den hidtidige assistent, Hans-Dieter Flick, til cheftræner i Champions League-kampen mod græske Olyumpiakos og til Bundesliga-kampen mod Borussia Dortmund i weekenden.

Blandt favoritterne til at overtage jobbet på permanent basis er den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger, den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allagri og den tidligere Schalke 04- og Hoffenheim-træner Ralf Rangnick. Desuden spøger José Mourinho i kulissen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top