The perfect guide to the casino

Endnu mere kaos i Arsenal: Superstjernen sender kæmpe indirekte sviner til Emery og Xhaka

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Sædet under Unai Emery brænder mere for hver dag der går. Siden han blev ansat efter Arsene Wenger stoppede, er det ikke ligefrem gået som håbet.

Man har problemer med at kvalificere sig til Champions League, og selvom der bliver handlet ind for store summer, ændrer det ikke resultaterne til noget positivt i sidste ende. Nu melder flere engelske medier om, at Arsenal kan ende med at miste Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang, hvis de ikke snart kvalificerer sig til Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter Granit Xhakas elendige opførsel da han blev skiftet ud i 2-2 kampen mod Crystal Palace, har Arsenal måske fået svaret på, hvad de skal gøre, hvis de gerne vil beholde Lacazette. Den populære Arsenal-fan Troopz, som har medvirket i det famøse Arsenal Fan TV, har på sin Instagram delt et billede med teksten ‘Jeg er ked af det. Jeg er færdig med det her. Du kan ikke være foran 2-0 på hjemmebane mod Palace og spille uafgjort. Emery jeg har støttet dig, men nok er nok. Xhaka kan f’cke sig selv. Jeg vil aldrig se ham i en Arsenal trøje igen!!’

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det i sig selv, er der ikke noget nyt i, at han går amok efter et Arsenal nederlag, men det er her, at Lacazette kommer ind i billedet. Han har nemlig ifølge The Sun, givet billedet et like, og indikerer dermed, at han heller ikke er tilfreds med hverken Emery eller Xhaka. Om det så er årsagen til, at han endnu ikke har forlænget kontrakten med Arsenal, selvom han har fået muligheden for det, er ikke bekræftet.
Alexandre Lacazette har siden skiftet til Arsenal spillet 94 kampe, hvor det er blevet til 38 mål og 18 assists. Dog har han i gennemsnit spillet 68 minutter i gennemsnittet, og dermed brugt en del som indskifter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top