The perfect guide to the casino

Ex Brøndby-stjerne afviste FC København denne sommer: Nu har Brøndby set nyheden og smidt dette op

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da Christian Nørgaard denne sommer skiftede til Brentford, havde han muligheden for at vende tilbage til Superligaen. Problemet var bare, at det var FC København, der bød på ham.

Christian Nørgaard har ikke glemt sin tid i Brøndby, og derfor afviste han også tilbuddet lige med det samme. Nørgaard havde nemlig ingen planer om at spille i FC København, og i et interview med BT, stikker han til tilbuddet, og siger, at han blev provokeret over, at han agent overhovedet nævnte det

– Det var ikke på nogen som helst måde i mine tanker, at det kunne blive til noget, og det kan det heller ikke fremadrettet. Min daværende agent nævnte det sådan lidt, men jeg kørte det ned med det samme og følte egentlig, at det var provokerende at nævne det. Og latterligt, siger han til det danske medie.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Den loyalitet er det ikke alle fodboldspillere, der har i dag, og det ved Brøndby IF tydeligvis godt. For på deres officielle Instagram, der følges af 75.000, har de nu hørt om interviewet, og kvitteret med et billede af Nørgaard, med følgende beskrivelsen: ??? #Brøndby

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Christian Nørgaard spillede i Brøndby i næste fem år, og her blev det til 147 kampe, hvor han kvitterede med 12 mål, otte assists, 27 gule kort og et enkelt rødt kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top