The perfect guide to the casino

Afsløring: Spillede en super sæson for Ajax i sidste sæson – Denne sommer afviste han Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Selvom FC Barcelona er en af de største klubber i verden, så er det altså ikke alle spillere de kan lokke til klubben.

Efter Ajax’ supersæson i sidste sæson, hvor det blev til en Champions League semifinale, og en turnering, hvor man blandt andet slog Juventus ud, fik de i den grad solgt lidt ud. Frenkie de Jong blev sendt til Barcelona, Matthijs de Ligt blev sendt til Juventus og Kasper Dolberg blev solgt til Nice. Dog kunne mange flere profiler være blevet solgt, og nu afslører en af dem, at han afviste selveste Barcelona.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I januar 2015, kom André Onana til Ajax efter næsten fem år i Barcelona. Her har den 23-årige keeper sidenhen slået sig fast på holdet, og spillede også en stor rolle, i Ajax’ flotte sidste sæson. Hans kontrakt med Ajax udløber i 2022, men han kunne have spillet et helt andet sted i denne sæson. I et interview med RMC Sport, fortæller han, hvordan han afviste et bud fra FC Barcelona denne sommer.

– Barcelona kom tilbage efter mig i sommer. Det er mit hjem, og Barcelona vil altid gerne have deres egne til at komme tilbage. Men det var ikke det rette tidspunkt at vende tilbage. Jeg får måske aldrig chancen igen, men tidspunktet var ikke godt nok i sommer, siger André Onana ifølge RMC Sport.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Marc-André ter Stegen sidder også tungt på målet, så hvor meget spilletid Onana ville have fået, er ikke til at vide. I stedet har han spillet fuld spilletid i 17 kampe for Ajax i denne sæson, hvor han har lukket 11 mål ind og holdt clean sheet ni gange.

André Onana har spillet 156 kampe for Ajax. Her er det blevet til 68 clean sheets og 132 mål lukket ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top