The perfect guide to the casino

Real Madrid-bosser er ved at miste t̴lmodigheden: Ud med Zidane Рind med Mourinho

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Nederlag i tirsdagens Champions League-kamp kan koste Zinédine Zidane jobbet som træner i Real Madrid. Medlemmer af bestyrelsen ønsker sig José Mourinho tilbage.

Real Madrid spiller tirsdag Champions League-kamp pÃ¥ udebane mod tyrkiske Galatasaray, og hvis den spanske kongeklub taber den kamp, kan det blive Zinédine Zidanes sidste kamp i spidsen for ‘Los Blancos’.

Det skriver goal,com, som tilføjer, at der er kræfter i Real Madrids ledelse, der har tabt tålmodigheden med den 47-årige franskmand efter det seneste nederlag på 0-1 mod Mallorca.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nederlaget betød, at Real Madrid blev overhalet af FC Barcelona i tabellen, og hvis holdet også taber i Tyrkiet, hænger den videre deltagelse i Champions League i en tynd tråd med blot et enkelt point for de første tre kampe.

Holdningen hos de kræfter i ledelsen, der ønsker Zinédine Zidane væk, er, at han har fået tid og penge nok, men at holdet ikke har fungeret.

.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I stedet ønsker disse bestyrelsesmedlemmer at ansætte José Mourinho, der var træner i Real Madrid fra 2010-13, hvor det lykkedes at tilbageerobre mesterskabet i 2012, efter at FC Barcelona ellers havde vundet tre gange på stribe

José Mourinho er ledig på markedet, efter at han blev fyret i december sidste år i Manchester United. Men imod ham taler, at han fylder meget, og at eksempelvis holdets meget populære anfører, Sergio Ramos, ikke kan fordrage portugiseren.

Zinédine Zidane vandt mesterskabet med Real Madrid i 2017 og champions League tre gange på stribe fra 2016-18. Men derefter han sagde han selv op, inden Real Madrid i marts genansatte ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top