The perfect guide to the casino

Åh nej: Bundesliga-scoring får Twitter til at huske Brøndby på mareridtskamp – Se det her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Brøndby IF og klubbens fans har efterhånden noget blandede minder med AC Horsens hjemmebane.

For mange år tilbage, scorede Lebogan Phiri i Brøndbys 0-1 sejr over AC Horsens, der gjorde, at klubben ikke rykkede ud af Superligaen. Det var ellers i en sæson, hvor Brøndby i den grad flirtede med en nedrykning, men i slutningen af sæsonen lige præcis kunne redde sig selv.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men i 2017/18 sæsonen blev minderne med Casa Arena i den grad ændret. Efter at være kommet foran med 0-2 på to hurtige mål inden pausen, lå Brøndby med en halvleg og en hjemmebanekamp mod AaB, som storfavoritter til at løbe med mesterskabet. Men i det 84. minut skiftede Bo Henriksen den farlige angriber Kjartan Finnbogason ind, og da han scorede i det 89. minut og i overtiden, var Brøndbys mesterskabsdrømme ødelagt.

En kamp, der altid vil være i fokus, når man ser tilbage på Alexander Zornigers tid i klubben. For da FC Midtjylland vandt deres kamp, og også vandt i sidste runde, kunne de altså løbe med mesterskabet lige for snuden af Brøndby. Igår spillede Bayern München så imod Augsburg, og efter at være kommet bagud efter 30 sekunder, var Bayern München på sejrskurs. Lige indtil Alfred Finnbogason kunne udligne til 2-2 i overtiden, noget som Twitter ikke skulle bruge lang tid, før der blev draget paralleller til Superligaen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top