The perfect guide to the casino

Zlatan Ibrahimovic med endnu en sjov kommentar: Sendte denne indirekte sviner afsted mod Lukaku

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Zlatan Ibrahimovic er uden tvivl en af de mest farverige fodboldspillere, som stadig spiller den dag i dag.

Udover, at svenskeren har utrolig meget selvtillid, både på og uden for banen, så er han ikke bange for at udtrykke dette, og det har også skabt en masse sjove citater igennem hans lange karriere. Nu melder Give Me Sport, om endnu en udtalelse fra Zlatan, som er en rigtig typisk ‘Zlatan Ibrahimovic kommentar’.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Fra 2006-2009, spillede den 38-årige angriber for Inter, da han skiftede fra Juventus i 2006, og skiftede videre til Barcelona i 2009. Det er altså en klub som Ibrahimovic stadig holder af, og nu fortæller ham om en sjov episode, med den nye Inter-stjerne Romelu Lukaku.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

For Romelu Lukaku og Zlatan spillede kort sammen i Manchester United, hvor de egentlig var konkurrenter, og det var altså her, at Zlatan kom med en lidt hånlig kommentar, sagt for sjov.

– Jeg vil sige dette om Lukaku: forvent ikke en god teknik, for hans største force er ren styrke. Da vi var i Manchester United tilbød jeg ham et væddemål. Jeg sagde, at jeg ville give ham £50 for hver gang han lavede en god førsteberøring, hvortil han spurgte, hvad han ville få, hvis han tæmmede den godt hver gang. Jeg sagde ingenting, men at han ville blive en bedre spiller. Til information tog han ikke imod væddemålet. Måske var han bange for at tabe det. Spøg til side så har han en sult efter at bevise sig overfor verden, og jeg er sikker på, at han kommer til at gøre det godt i Inter. lyder det fra Zlatan ifølge Give Me Sport.

Zlatan Ibrahimovic spiller på nuværende tidspunkt i LA Galaxy. Her er det blevet til 52 mål og 14 assists i 56 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top