The perfect guide to the casino

Åh nej: Først ville han væk og så ville han blive – Nu åbner Brøndby-stjernen op for et skifte væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Hvis Brøndby IF skulle pege på en af deres vigtigste spillere, ville der uden tvivl være mange, som ville vælger kaptajn Kamil Wilczek.

For efterhånden mange måneder siden, havde Kamil Wilczek udtalt, at han overvejede et skifte hjem til Polen, da hans barn snart skal starte i skole, og derfor skal familien tilbage til Polen. I august måned udtalte Wilczek så, at han godt kunne se sig selv blive i Brøndby, til trods for, at der dengang skulle have været interesse fra Besiktas.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Hvis tiden så skrues en måned tilbage, var Kamil Wilczek ude på sin egen Facebook-side med et opslag, hvor han kaldte København for sit hjem, og at han derfor bliver der i længere tid.

– Jeg har det fantastisk i Brøndby og København er mit hjem. Derfor bliver jeg her endnu længere tid. På trods af fristende tilbud og interesse fra andre klubber i andre ligaer, føler jeg ikke, at jeg har sagt mit sidste ord på Vilfort Park endnu. Det er en kæmpe anerkendelse for mig at være anfører for dette hold og det er jeg stolt af. Muligheden for at blive den mest scorende i Brøndby i Superligaen er en udfordring og en motivation for mig. Jeg sætter pris på, hvad jeg har her. Jeg bliver og kæmper, lød det dengang fra Wilczek.

Nu er han så kun fire mål bagefter Ebbe Sand, da Ebbe Sand scorede 69 mål i Superligaen, imens Kamil Wilczek er oppe på 65. Nye udtalelser til polske Sport Dziennik, afslører nu, at Kamil Wilczek endnu en gang åbner op for et skifte væk fra Brøndby IF.

– Jeg vil ikke lægge skjul på, at det er et af mine mål at slå Ebbe Sands rekord. Målforskellen er ikke særlig stor, og jeg gør alt for at slå rekorden. Der var nogle forespørgsler i sommeren, men bare det at slå rekorden er en kæmpe motivation for mig. Jeg kan ikke sige, at jeg aldrig vil tage imod et andet tilbud, for sådan er livet for en spiller. Jeg vil ikke love noget, jeg ikke er sikker på. I fodbold kan alt ændre sig i løbet af et halvt år eller 12 måneder. Det der gælder er her og nu, lød det fra Wilczek ifølge det polske medie.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

31-årige Kamil Wilczek kom til Brøndby i 2016, og har kontrakt indtil sommeren 2021. Han har i alt spillet 156 kampe for Brøndby, hvor det er blevet til 85 mål og 24 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top