The perfect guide to the casino

David Beckhams hede drøm: Har forhandlet med verdensmester til sit nye hold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



David Beckham drømmer om at købe Kylian Mbappé til sin nye klub, Inter Miami, der kommer med i den amerikanske turnering fra næste år.

Spanske MARCA skriver, at David Beckham har mødtes flere gange med repræsentanter for Kylian Mbappé, der var med til at vinde VM med det franske landshold sidste år.

David Beckham håber at kunne overtale Kylian Mbappé til at skifte til Inter Miami, der kommer med i den amerikanske turnering, MLS, fra næste år. MLS spilles efter kalenderår.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

MARCA citerer britiske aviser for, at der allerede er lavet en kontrakt mellem Kylian Mbappé og Inter Miami, men det er der ingen, der har bekræftet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

MLS har tidligere trukket store navne til, men det har alle været spillere, der har set deres bedste tid. David Beckham spillede således selv i Los Angeles Galaxy fra 2007-12, da han var i trediverne. Han sluttede karrieren af i Kylian Mbappés nuværende klub, Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé runder snart de 21 år, og han vil som sådan være det største navn i MLS nogensinde, fordi han er en nuværende stjerne, der oven i købet har potentiale til at blive endnu bedre.

Rygterne om angriberens mulige skifte til Inter Miami har fået Europas storklubber til at ane en mulig handel.

Real Madrid forsøgte forgæves i sommeren 2018 at købe Kylian Mbappé, og de er stadig interesserede i ham, da målscoring fremdeles er et problem for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top