The perfect guide to the casino

De er vilde med dansk stjerne: – Det ville føles mærkeligt at spille for Nigeria

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Nigeria vil meget gerne have danske Philip Billing til at spille for deres landshold. Selv er han forbeholden.

Det nigerianske tilbud kom på en lidt særpræget måde. Det skete, da Philip Billings nuværende klub, Bournemouth, spillede mod Everton i Premier League. Efter kampen fortale Evertons Alex Iwobi, at han skulle spørge fra Nigerias landstræner, Gernot Rohr, om Philip Billing ville spille for Nigeria, hvor hans far kommer fra. Moderen er dansk.

Men Philip Billing er forbeholden over for muligheden, selvom han ser den som et skulderklap.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Altså, det ville føles mærkeligt at skulle spille for Nigeria, selv om min far er derfra. Jeg er halvt nigerianer, og sådan føler jeg det også lidt, men jeg er født og vokset op i Danmark. Min mor er dansk, og min søster er dansk, så det ville føles mærkeligt pludselig at skulle spille for Nigeria, siger Philip Billing til B.T.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Philip Billing er udtaget til Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Schweiz. Han har spillet 12 ungdomslandskampe for Danmark, og han var med ved sommerens EM for U21-landshold i Italien. Men han har endnu sin debut på det danske A-landshold til gode, og derfor har han stadig muligheden for at vælge at spille for Nigeria.

Den 23-årige midtbanespiller har tidligere spillet for Huddersfield, som i sidste sæson røg ud af Premier League. Han spillede ungdomsfodbold i Esbjerg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top