The perfect guide to the casino

AaB sejrede sikkert over Hobro

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



AaB havde efter tre Superliga nederlag på stribe, virkelig brug for en sejr. Den skulle også komme i dagens kamp mod Hobro.

Lucas Andersen har været savnet i AaB efter han har siddet ude med en skade, men til dagens kamp mod Hobro, var han med fra start. AaB satte sig på kampen fra start af, og Patrick Olsen startede ud med at have et godt forsøg på kassen, som dog ikke blev til det store.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Men Patrick Olsen skulle komme i fokus igen. Frederik Børsting sendte nemlig en aflevering tilbage til Patrick Olsen, som på sikker vis kunne sende bolden i kassen til en 0-1 føring. Det var også 1. halvlegs eneste scoring, og dermed var AaB foran med 0-1 ved pausen.

Her skulle Lucas Andersen komme i fokus, som han har været så meget i denne sæson. Han modtog bolden i Hobros forsvar, og i stedet for at skyde selv, afleverede han bolden noget uselvisk til Iver Fossum, som meget let kunne sende bolden i mål til 0-2. I det 70. minut var Lucas Andersen selv tæt på at score, men måtte se sit forsøg gå lige forbi stolpen.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Der kom ikke flere scoringer, og 0-2 sejren sender AaB op på 7. pladsen, imens Hobro ligger på 11. pladsen med 12 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top