The perfect guide to the casino

Vildt: Ølsalg redder hollandsk traditionsklub fra konkurs – SÅ mange millioner tjente de

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Eljero Elia, Cheik Tiote, Marko Arnautovic, Bryan Ruiz, Joachim Andersen, Luuk de Jong, Nacer Chadli er blot nogle af de spillere, der tidligere har spillet fot FC Twente.

Den hollandske traditionsklub, som rykkede op i den bedste række igen i år, har nu været hovedperson i lidt af en vild sag. Efter otte runder ligger man nummer otte i ligaen med 12 point, men nye afsløringer viser, at Twente var tæt på at gå konkurs for omkring et år siden, men på mirakuløst vis blev reddet, af klubbens egne fans.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det er den hollandske lokalavis TC Tubantia, som skriver, at sidste år, da Twente kæmpede om oprykkelse tilbage til den bedste liga, så det faretruende ud, da klubben manglede penge. Men da Twente-fansene købte rigtig mange øl og sandwichs til klubbens kampe, kunne man vende det faretruende resultat til noget positivt. Twente øgede nemlig omsætningen på catering fra 9 millioner til hele 45 millioner kroner. Altså noget af en stigning.

FC Twente mener at forklaringen til den store stigning skal findes i, at man spillede rigtig mange kampe i sidste sæson fredag aften, og derfor købe flere fans både mad og drikke til kampene, og endda i rigelige mængder. I dag spiller danske Emil Berggren for klubben, men han er langt fra den eneste dansker, som har været i Twente i løbet af de seneste år. Kasper Kusk og Andreas Bjelland har været i klubben, imens unge Jonathan Frimann også har været en del af u-21 holdet. Udover de andre store profiler nævnt ovenfor, har spillere som Dusan Tadic, Quincy Promes og Hakim Ziyech også spillet i FC Twente tidligere.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Nu kan du endelig fokusere fuldstændigt på fodbolden, og næste kamp for den hollandske klub, er imorgen, når man på udebane møder Sparta Rotterdam.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top