The perfect guide to the casino

Valgte Manchester United fremfor Manchester City: Nu forklarer han hvorfor og sender KÆMPE sviner til Manchester City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



I 2006 skiftede bulgariske Dimitar Berbatov til Tottenham, men efter to succesfulde sæsoner i London, tog han skiftet til Manchester United.

‘The Red Devils’ havde nemlig set, hvordan Berbatov havde scoret 23 mål to sæsoner i træk samtidig med, at han havde leveret 10 og 14 assists. Det fik dem til at smide omkring 38 millioner euros eller omkring 283 millioner kroner for Berbatov, en pris som idag ikke lyder af så meget, men dengang trods alt var et højt beløb. 38 millioner euros var samme pris som Liverpool købte Fernando Torres for dengang og mere end Real Madrid købte Wesley Sneijder og Arjen Robben for.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dimitar Berbatov spillede fire år i Manchester United og her blev det til hele 149 kampe. Her scorede han 56 mål og leverede 27 assists, men nu afslører han, at Manchester City også var interesseret i ham, inden han tog til United. Da Berbatov skiftede væk fra Tottenham, var Sheikh Mansour blevet ny mand i spidsen for Manchester City, og derfor var de klar med pengene, hvis Berbatov blot sagde nej til Manchester United.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Her var den nuværende 38-årige angriber iskold. Berbatov som vandt tre Premier League titler med Manchester United, og som denne sommer stoppede karrieren har nemlig sagt følgende, om tilbuddet han fik fra Manchester City og hans agent.

– Altså skiftet (til Manchester City) var tæt på og så alligevel langt fra. Min agent sagde til mig, at de var efter mig og ville have min underskrift. Jeg sagde; ‘Okay, tak – og skrid så med jer.’ Manchester United er historie. Manageren, titler, spillerne, stadion – det hele. Det var det, jeg ville være en del af. Jeg er rimelig sikker på, at det var den rette beslutning, og jeg fortryder det aldrig, fordi det var magisk, sagde Dimitar Berbatov ifølge MEN.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top