The perfect guide to the casino

Kæmpetalent måtte begynde på bænken: Syg Haaland var tæt på at gå glip af drømmekampen mod Liverpool


Kæmpetalentet Erling Braut Haaland havde store problemer med lungerne inden kampen mod Liverpool og måtte begynde på bænken..

Det undrede mange, at det norske stortalent Erling Braut Haaland fra Red Bull Salzburg begyndte Champions League-kampen mod Liverpool på bænken. Men det var der en god grund til.

Bare to dage inden kampen på Anfield lå han på et hospital i Østrig med lungeproblemer.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Du kan prøve at forestille dig, hvad der går igennem tanker i hovedet på en 19-årig gut fra Bryne, når man to dage inden en kamp på Anfield mod Liverpool ligger på et sygehus. Du vil ud at træne, men det går ikke, for det får du ikke lov til, sagde Erling Braut Haaland efter kampen mod Liverpool, som de østrigske mestre tabte 3-4.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Den 19-årige nordmand forsøgte ikke at tænke på, at det kunne ske, at han slet ikke kom til at spille kampen mod de forsvarende Champions League-vindere.

– Sådan noget skal man ikke tænke på, når man er syg. Det er skidt at tænke negativt, når man er syg, sagde Erling Braut Haaland.

Men omvendt kom han i godt humør, da han alligevel kom med på turen.

– Jeg blev sindssyg glad, da jeg fik at vide, at jeg kunne spille en halv time. Bare det at jeg kunne sidde på bænken, var et stort fremskridt, sagde det 19-årige kæmpetalent.

Erling Braut Haaland kom på banen i anden havlleg og udlignede til 3-3, inden Mohamed Salah scorede sit andet og Liverpools fjerde mål, som blev kampens sidste.

I den første kamp i denne sæsons Champions League scorede han tre mål, da Red Bull Sazlburg hjemme vandt 6-2 over belgiske Genk. Dermed er han topscorer i årets turnering med fire mål ligesom Serge Gnabry fra Bayern München.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top